ftc újpest

Két érkező Törökszentmiklósón egy Kazincbarcikán. Újpest FTC Szusza Ferenc Stadion január 30 vasárnap 2000 Erste Liga alapszakasz Férfi jégkorong Titánok FTC-Telekom Győri Jégsport Központ február 1 kedd 1840 További események Események.


Pin On Ferencvarosi Torna Club

Az Újpest az amerikai Sam Coatta találatával 76 másodperccel a rendes játékidő vége előtt egyenlített és a győztes gólt is ő ütötte a hosszabbítás első percének végén.

. Jégkorong Újpest jégkorong Titánok MAC HKB Újbuda FTC-Telekom Erste Liga DVTK Jegesmedvék Brasov K. Szétlövéssel nyert az FTC botlott az Újpest. 20220107 2238 Erste Liga.

Laidouni elmondta a nagy álmát. Újpest FTC Szusza Ferenc Stadion január 30 vasárnap 2000 OTP Bank Liga Férfi labdarúgás FTC Paks Groupama Aréna február 6 vasárnap 1715 További események Események. Ez volt sorozatban a harmadik UTE-FTC mérkőzés amely hosszabbításban vagy szétlövésben dőlt el és az előzőeket is az újpestiek nyerték.

A nap folyamán előbb körbevezette a szakmai stábba vele érkező Miroszlav Romascsenko pályaedzőt Gintaras Stauce kapusedzőt Vlagyimir Panyikov és Paulino Granero. újra teljes lehet a szurkolói kapacitás. Védőt igazolhat a Szpari távozót jelentett be a Dorog.

Magyar bajnoki címvédő és listavezető férfi labdarúgócsapatunk új vezetőedzője Sztanyiszlav Csercseszov január 3-án hétfőn megérkezett az FTC-MVM Népligeti Sportközpontba. Eldőlt hogy lesz-e halasztás.


Fradi Dozsa Soccer Field Ferencvarosi Torna Club Field


Ferencvaros Stormy Scamps Green Monsters Green Monsters Monster Stormy


Pin On Szurkoloink A 2019 2020 As Szezonban


Ftc Ujpest 2011 Ftc Concert


Ferencvaros Is De Voetbalclub Uit Budapest Budapest Soccer Field Field


Ferencvaros Tc Boedapest Hongarije European Football Ferencvarosi Torna Club Football Club


Fradi Ujpest 3 1 Puskas Ferenc Stadion Youtube


A Fradi Kemenymag Is Wass Albert Idezettel Uzent Karacsony Gergelynek Vadhajtasok Albert Photo City Photo


Ferencvaros Ultras Is Back Hungary Ultras Football Ultras Football Football Fans Football

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel